Wanneer kies je de juiste weg? Soms wordt je beïnvloedt of ga je door allerlei oorzaken via een omweg. Dit doe je soms bewust of je laat dit door je gevoel bepalen. Zo ook bij mij. Mijn eerste 18 levensjaren groeide ik op samen met mijn broers en zussen. Je ouders proberen je dan zo goed mogelijk op te voeden. Zij hebben een sterke invloed op je keuzes en richting. Die heb je dan ook nodig omdat je nog jong en onervaren bent. Op een gegeven moment leer je iemand kennen die een heel andere richting kiest. Vooral de eerste liefde die alles door elkaar schudt maar ook het nieuwe ervan, zorgt ervoor dat je daar in mee gaat. Door de jaren heen ga je steeds meer van elkaar houden.. De weg wordt dan samen gekozen. Hobbelig, hoge toppen en diepe dalen maar het maakt niet uit. De verliefdheid verandert in een solide band waardoor je elke weg of pad makkelijk kan nemen en volgen. Vertrouwen en eerlijkheid, door dik en dun. Er gebeurt iets waarvan je dacht dat het jou nooit zou overkomen.

Er komt een splitsing en samen kom je er niet uit. Welk pad ga je dan op? Ook nu door tijd en verandering moet je snel omslaan en gaan voor datgene wat je word aangereikt. Alleen verder.

Maar nog wel 2 extra rugzakken. Die geven een behoorlijk gewicht en druk waardoor je jezelf vaak vergeet. Keuzes maken weer een splitsing. Een vlakke handige maar ook wel saaie weg of die andere kronkelweg; met af en toe een daling maar ook hoge berg waardoor je niet ziet wat daar achter staat.

Uitdagingen, daar ben ik wel van en ik ben ook nieuwsgierig. Die toen onvoorspelbare weg heeft mij toch weer heel veel gegeven. Liefde, inspiratie, creativiteit, energie en voldoening. Ik ben 360 graden totaal omgeslagen. Van een suffe baan op kantoor, naar een stal met biggen. In een mooie groene omgeving waardoor ik vaak buiten bezig ben en geniet van de mooie uitzichten. Ik creëer van alles.

Hoe die weg verder loopt….wie zal het zeggen?